Stanovi

Stambeni prostor Central Gardena koncipiran je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima od porodičnog do savremeno urbanog života. Stanovi su savremeno koncipirani, odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti, velika osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade.
 
U prvoj i drugoj fazi izgradnje podignute su po dve sedmospratne zgrade sa po devetnaest različitih struktura stanova. Strukture stanova varirale su od jednosobnih do četvorosobnih i petosobnih-penthouse-a,  površine od 34 m2 do 200+m2. Treća faza obuhvata dve osmospratne zgrade stambenih struktura od jednosobnih do pentahaus stanova, površine od 32 m2 do 200+m2
 
Četvrta faza se realizuje iz dva dela. Prvi objekat je sedmospratna zgrada stambenih struktura od jednosobnih do petosobnih stanova, površine od 32 m2 do 130 m2. Drugi objekat će sačinjavati petosobni stanovi i dva tipa trosobnih.

Tokom izgradnje kompleksa koristiće se najsavremenija tehnologija, sa specijalnim fokusom na energetsku efikasnost, uz mogućnost izbora završnih radova i opreme iz palete pažljivo odabranih međunarodnih brendova. Budući stanari će uživati u zelenoj oazi u centru gradskog jezgra, uz pogled na unutrašnji park i njegov mir ili na neku od čuvenih starobeogradskih ulica, prema svom karakteru i želji.

central garden stanovi
  • Faza I – Završeno oktobar 2015. godine
  • Faza II – Završeno oktobar 2016. godine
  • Faza III – Završeno novembar 2017. godine
  • Faza IV – Završetak radova februar 2018. godine
  • Faza IV – Završetak radova proleće 2019. godine
  • BUSINESS GARDEN – Završetak radova proleće 2019. godine